Akülü çit budama GE-CH 36/65 Li-Solo, güçlü ve kablosuz yapısıyla bahçe ve ev işlerinde maksimum hareket özgürlüğü sunar. Power X-Change sistem ailesinin bir üyesi olarak, bu cihazın aküleri atölye ve bahçedeki tüm uyumlu sistem cihazlarında esnek şekilde kullanılabilir. İki adet 18V akü ile çalışan bu model, dakikada 2.700 kesim hızı ve 720 mm bıçak uzunluğuyla çit ve çalıları etkili şekilde budar. Lazer kesimli, elmas kaplamalı çelik bıçaklar ve dayanıklı metal dişliler uzun ömürlü kullanım sağlar. Döner kol ve mikro şalterli ergonomik ön tutma kolu, kullanım sırasında konfor sunarken, kırpıntı siperliği ve alüminyum bıçak koruması ekstra güvenlik sağlar. Ürünle birlikte, duvara asılabilir uç koruma parçası ve taşıma için sağlam bir bıçak muhafazası verilir. Akü ve şarj cihazı pakete dahil değildir; bunlar, örneğin bir başlangıç seti (starter kit) olarak ayrıca temin edilebilir.
Akülü çit budama GE-CH 36/65 Li-Solo, teknik özellikler
Diş aralığı 30 mm Kesim uzunluğu 65 cm Motor gerilimi 36 V Motor tipi Kömürlü motor Pala uzunluğu 65 cm Teslimat kapsamındaki akü sayısı 0 pcs Teslimata dahil olan şarj cihazı sayısı 0 pcs Ürün ağırlığı 4 Kg Şanzıman malzemesi Metal
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.